Президентът на САЩ Доналд Тръмп е получил еквивалента на днешни

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп е получил еквивалента на днешни
Коментари Харесай

Тръмп с милиони от скрити данъци

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е получил еквивалента на днешни 413 милиона $ от родителите си, частично с помощта на начини за укриване на приходи, написа в. „ Ню Йорк таймс ” в следствие на имотното положение на американския президент.

Голяма част от тези пари Тръмп получил, като помагал на родителите си да избегнат заплащане на дължими налози посредством основаване на корпорация с четиримата си братя и сестри, с цел да прикрие милиони долари, получени от бизнеса с недвижими парцели на татко им Фред Тръмп. Освен да регистрира „ непозволени данъчни отчисления ", Доналд взел участие в „ основаването на тактика ”, съгласно която родителите му съзнателно занижавали цената на парцелите си в данъчните си заявления, с цел да понижават налозите си.

Смята се, че децата на Фред Тръмп са получили общо „ сума, значително надхвърляща един милиард $ ” от родителите си през годините. При налог „ завещание и подаяние ” от 55 % те е трябвало да платят 550 млн. $, само че са дали единствено 52.2 милиона, написа вестникът. По време на траялото няколко месеца следствие от " Ню Йорк таймс " са прегледали над 100 000 страници финансови документи, интервюирани са и някои от някогашните чиновници и консултанти на бащата на президента.

Адвокатът на Тръмп - Чарлз Хардър, отговори в изказване на обява в понеделник: " Обвиненията на New York Times в машинация и укриване на налози са 100% погрешни и мощно оскърбителен ". Братът на Тръмп - Робърт Тръмп, пък съобщи, че " дължимите налози са били платени. "

Междувременно Пентагонът заяви, че е получил в пощата си пликове със подозрително наличие, което може да е смъртоносното вещество рицин, съобщи Ройтерс. Един от пликовете е бил адресиран до министъра на защитата Джим Матис.
Сикрет сървис ревизира подозрителен плик, който бил адресиран до президента Тръмп, само че не е стигнал до Белия дом.

СНИМКА: Тръмп с татко си Фред
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР