Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп подписа законопроекта за програмата за подпомагане във връзка с коронавируса

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския подписа признатия преди този момент от двете камари на Конгреса законопроект с стратегия за облекчение на отрицателните последствия от разпространяването на Ковид-19 за американските жители, предадоха организациите, като се позоваха на Белия дом, предава Българска телеграфна агенция.

Законопроектът има за цел да облекчи ситуацията на работещите, наранени от епидемията от ковид, и се прави оценка на 100 милиарда $.

Законопроектът, който бе признат от Камарата на представителите и Сената, планува също опция за гратис тестване за ковид, увеличение на платения отпуск по болест и възстановяване на част компенсациите за безработица. Заложена е и спомагателна помощ за стратегии за издръжка.

В Сената сега вървят договаряния за правенето на пакет със тласъци на стойност 1 трилион $.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР