Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп с нови нападки към заместник- директора на ФБР

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила през вчерашния ден сложи още веднъж под въпрос безпристрастността на заместник-директора на ФБР Андрю Маккейб, който възнамерява да се пенсионира след отправените от президента нападки за хипотетичните настроения срещу него във ФБР, предадоха Асошиейтед прес и ДПА.

"Как може заместник-директорът на ФБР Андрю Маккейб, който ръководеше, дружно с доносника Джеймс Коми, следствието на Лъжкинята Хилари Клинтън Хилари Клинтън (по татко Родъм)– американска юристка и... към профила (включително нейните 33 000 незаконно изтрити имейла) да получава по време на следствието 700 000 $ за акцията на жена си от марионетките на Клинтън ", пита Тръмп в Туитър.

През 2015 година Джил Маккейб, брачната половинка на заместник-директора на ФБР, получи дарения от 700 000 $ за потребностите на предизборната си акция за Сената на щата Вирджиния от губернатора на щата, считан за съдружник на Хилари Клинтън, както и от локалния клон на Демократическата партия.

По това време обаче Маккейб не е заместник-директор на ФБР и няма надзорна роля в тази ситуация с имейлите на Клинтън, отбелязва АП. Освен това Тръмп означи в различен туит, че Маккейб "чака да изтече периода, с цел да се пенсионира с цялостна пенсия. Остават му 90 дни?!!? ".

Тръмп и неговите републикански съдружници демонстрираха ясно, че не желаят Маккейб във ФБР, само че той е цивилен чиновник, който не може да бъде уволнен без ясни доказателства за прегрешения.

Президентът на Съединени американски щати е подложен на нови рецензии заради оповестената през вчерашния ден във в. "Ню Йорк таймс " информация, че на среща със сътрудници в Овалния кабинет през юни е декларирал, че всички хаитянски имигранти в Америка са заболели от СПИН, а новодошлите нигерийци "трябва да се върнат в колибите си ", напомня ДПА.

На същата среща Тръмп се е оплакал от 2500-те новопристигнали мигранти от Афганистан, наричайки страната "убежище за терористи ". Говорителката на Белия дом Сара Сандърс отхвърли президентът да е правил обидни изказвания за мигрантите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР