Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

Байдън настоя Камарата на представителите спешно да приеме одобрената от Сената помощ за Украйна

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в приветства Сената за одобряването на двупартийното в допълнение съглашение за помощта в размер на 95,34 милиарда $ за Украйна и Израел, до момента в който те се борят надлежно с Русия и с " Хамас ", и прикани Камарата на представителите да направи същото, като придвижи бързо законопроекта, наблягайки, че това е в " интерес на националната сигурност " на страната, съобщи Ройтерс, представена от БНР.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12660
" Това ще разреши на Съединените щати да продължат нашата жизненоважна работа, дружно с нашите съдружници и сътрудници по целия свят, да отстояват свободата на Украйна и да поддържат способността ѝ да се пази против експанзията на Русия. Това ще обезпечи на Израел това, от което се нуждае, с цел да отбрани своя народ против терористите от " Хамас ", се споделя в изказването на Байдън.

" Ако не се противопоставим на тираните, които се стремят да завладеят или разделят територията на своите съседи, следствията за националната сигурност на Америка ще бъдат обилни. Нашите съдружници и съперници ще вземат това под внимание. Време е Камарата да предприеме дейности и неотложно да изпрати този двупартиен закон на бюрото ми, с цел да мога да го подпиша и той да се трансформира в закон. Показателно е, че това съглашение ще обезпечи животоспасяваща филантропична помощ за палестинския народ, голямото болшинство от който няма нищо общо с " Хамас " ", показва още президентът на Съединени американски щати.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР