Президентът на Руската федерация Владимир Путин няма да подпише акт

...
Президентът на Руската федерация Владимир Путин няма да подпише акт
Коментари Харесай

Гудков: Няма да се стигне до капитулация на Русия, Путин ще бъде свален от своите

Президентът на Руската федерация Владимир Путин няма да подпише акт за капитулация на Русия, тъй като има нуклеарно оръжие. Но това няма да го избави  от самобитен Нюрнбергски развой.

Това съобщи някогашният народен представител от съветската Дума, опозиционерът Генадий Гудков, в изявление за съветския правозащитник Марк Фейгин.

" Путин в никакъв случай няма да съобщи властта непринудено. Когато той си отиде по някакви други аргументи, в Русия всичко ще де срине. Не тъй като Путин крепи всичко, това е като последната нишка, на която виси товарът – когато тя се разпадне, всичко ще рухне. " – отбелязва политикът.

По думите му, нуклеарното оръжие няма да избави Путин и неговото обграждане от самобитен Нюрнбергски развой, тъй като властта ще премине в други ръце.

" Те ще бъдат отстранени от власт и тогава против тях ще стартира развой. Няма да има директна капитулация  на Русия, тъй като има нуклеарни бомби. Тоест не можем да чакаме да бъде подписан акт за капитулация. Путин най-малкото ще бъде свален от своите и това ще стане в обозримо бъдеще. Нямат различен вид. " – обобщава Гудков.

По-рано той съобщи, че в обкръжението на съветския деспот търсят разновидности по какъв начин да приключат войната в Украйна " с порядъчен резултат “ и да " излязат сухи от водата ".

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР