Президентът на Русия Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.

...
Президентът на Русия Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.
Коментари Харесай

Путин: Кого предпочитам за президент между Байдън и Тръмп? Със сигурност Байдън

Президентът на Русия Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През съобщи в изявление за държавната телевизия, че избира Джо Байдън да е държавен глава на Съединени американски щати, в сравнение с Доналд Тръмп.

На въпрос на водещия Павел Зарубин кого всред Байдън и Тръмп избира, без съмнение Путин уточни Байдън, защото той е по-опитен и предвидим.

Байдън е доста по-опитен и предвидим, той е политик от остарялата школа. Но сме подготвени да работим с този, който избере американският народ, разясни стопанинът на Кремъл.

Путин въпреки всичко означи, че „ настоящата позиция “ на Вашинготн е „ извънредно деструктивна и неправилна “. Той добави още, че при последната си среща с Байдън не е забелязал проблеми със здравословното му положение, които да му пречат да извършва служебните си задължения като президент, каквито гласове се чуват в Съединени американски щати.

Относно слуховете, че Русия ще се намеси в изборите за президент на Съединени американски щати, Путин сбито отговори, че сходно желание би било „ неправилно “.

BREAKING: Russian President Vladimir Putin says he would rather Biden win the 2024 election over Trump, calling him “more predictable ”.
— Bad Hombre (@joma_gc)
Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР