Президентът на ПФК Левски Наско Сираков заяви, че застава зад

...
Президентът на ПФК Левски Наско Сираков заяви, че застава зад
Коментари Харесай

Сираков не харесва състава на новия Изпълком на БФС

Президентът на ПФК Левски Наско Сираков съобщи, че застава зад решението си да поддържа Борислав Михайлов за президент на Българския футболен съюз на изключителния конгрес във вторник, само че е доста отчаян от състава на новия Изпълнителен комитет на Михайлов.

Сираков разяснява конгреса на БФС по време на конференция на стадион " Георги Аспарухов ", на която бе показан новият Управителен съвет на Левски в състав Ивайло Ивков (изпълнителен директор), Даниел Боримиров и Радослав Разпопов. " Заставам 100 % зад решението си, а въпроси в случай че имате за конгреса, към този момент ще ги отправяте към Боби Михайлов и новия Изпълком. Да, доста неща не ми харесаха, изключително съставът на новия Изпълком. Надявам се обаче в действителност, аз съм и съм го заявявал постоянно, че съм за сериозна смяна във футбола, само че би трябвало да я направи Боби Михайлов. С този Изпълком нямам доверие да го направи, към този момент нямам доверие ", разяснява Сираков, който отхвърли спомагателен коментар какво тъкмо го е разочаровало в състава на Изпълкома.

" Предлагам да се даде опция на Боби, който персонално на мен ми даде обещание, че ще има съществени промени в работата на Футболния съюз, уповавам се да го видя и в действителност да не ме накара да скърбя за поддръжката ми. Шегувам се, отново ще го поддържа, по простата причина, че сме прекомерно близки другари. Наистина този път се надявам и имам вяра, че той ще откри мощ и сила в себе си да промени нещата в българския футбол, тъй като българският футбол има потребност от фрапантен рестарт, защото няма време за губене ", добави той.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР