Президентът на ФИФА Джани Инфантино не вижда причини за ново

...
Президентът на ФИФА Джани Инфантино не вижда причини за ново
Коментари Харесай

Инфантино: Подозренията няма да властват повече

Президентът на ФИФА Джани Инфантино не вижда аргументи за ново осъществяване на гласоподаване по отношение на семейството на Мондиал 2022 година. Катар ще одобри международния шампионат след четири години, а честността на избора на страната беше подложен под въпрос през последните години.

" Подозренията не може да господстват повече. Ще използваме механизмите, които няма да ни карат да се съмняваме в честността. Винаги е елементарно да оцветим в мрачно това, което идва от изток, от Русия, от арабския свят, тъй като ние сме най-хубавите. Знаем какво се случва в страните и знаем по какъв начин тъкмо работи демокрацията ", съобщи Инфантино.

Във връзка с семейството на Катар на Мондиал 2022 Хосе Мария Марин, Мануел Бурга и Хуан Анхел Напут са упрекнати в измами на стойност милиони долари. Ню Йорк Таймс написа, че тримата някогашни ръководители на футбола в Южна Америка са взели по един милион $, с цел да гласоподават за Катар да одобри най-големия футболен конгрес в света след тъкмо четири години.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР