Третият ден от осминафиналната фаза на Световното първенство по футбиол

...
Третият ден от осминафиналната фаза на Световното първенство по футбиол
Коментари Харесай

Бразилия преодоля без напрежение Мексико и е на четвъртфинал

Третият ден от осминафиналната фаза на Световното състезание по футбиол в Русия стартира без изненада, откакто 2 гола през второто полувреме се оказаха изцяло задоволителни на любимеца Бразилия да преодолее Мексико и да си обезпечи място в четвъртфиналите.

" Селесао " стартира срещата прибрана, оставяйки самодейността на противника, само че последователно стартира да пресира и сътвори серия от рискови положения, само че до попадение по този начин и не се стигна през първата част.

През второто полувреме звездата на бразилците Неймар обаче сподели по-голяма успеваемост и обезпечи успеха на отбора си с гол и асистенция.

След мощен напън още от началото на втората част, в в 51-ата минута Вилиан откри с прострелно центриране нахлуващия в наказателното поле на мексиканците Неймар, който откри за 1:0. Това бе негов втори гол в шампионата и рекордно 227-мо попадение за Бразилия на Мондиал, с което южноамериканската страна задмина Германия, която остана с 226 гола.

В 89-ата минута резервата Роберто Фирмино посрещна отбита от мексиканския вратар Очоа топка и от близко направи 2:0 след асистенция от Неймар.

Така бразилците към този момент чакат резултата от късния осминафинален мач в понеделник сред Белгия и Япония, в който ще бъде излъчен противника на " Селесао " на четвъртфинала. За Мексико това бе следващо отпадане в тази фаза на международните шампионати.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР