Президентът на БФС Борислав Михайлов представи официално новия селекционер на

...
Президентът на БФС Борислав Михайлов представи официално новия селекционер на
Коментари Харесай

Боби Михайлов обяви защо БФС даде националите на Кръстаич

Президентът на БФС Борислав Михайлов показа публично новия селекционер на националния тим Младен Кръстаич. Той разкри аргументите, заради които от централата са се спрели на сръбския експерт. Михайлов добави още, че договорът му е за 2 години и разгласи задачите пред него.

„ Поне с пет други треньори говорихме. Знае се сръбската школа. Опитът му се знае, млад упорит треньор. Говори британски и немски. Сръбска школа – различен темперамент. На нашият тим му би трябвало повече темперамент и дисциплинираност. Затова се спряхме на него ", стартира Михайлов.

"Договорът на Кръстаич е за 2 години. Влиза от мощ в 1 август. От през днешния ден ще бъде на мача на Левски. Ще има взор над всички. Има цялостен заем на доверие. Последният треньор самичък си подаде оставката. Треньорите в националния тим не се сменят постоянно, те сами си потеглят ".

"Треньорската школа работи добре. Преди един месец дадох 20 ПРО лиценза. Като ценз прави всички това, което е дала като опция УЕФА. Като всяко нещо, което не се доразвива, стига до едно равнище, в което те не получават работа в клубните тимове. Това е повторно, в който взимаме непознат треньор ", показа още той.

"Треньорите търсят или повече пари, или развиване в клубни тимове. Национален селекционер е друга работа от клубен треньор. Когато нямат резултати, си подават оставката по свое предпочитание ".

"Добро показване в сегашните квалификации, повдигане на групата в Лига на нациите, както и класиране за Европейско състезание. Борим се за всичко това. Затова и вършим всички старания. Отборът би трябвало да наподобява доста по-добре ", приключи Михайлов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР