Президентът на БФХГ Илиана Раева нарече Стилияна Николова голям боец,

...
Президентът на БФХГ Илиана Раева нарече Стилияна Николова голям боец,
Коментари Харесай

Илиана Раева: Стилияна Николова - малка кукла, Голям боец!

Президентът на БФХГ Илиана Раева назова Стилияна Николова " огромен войник ", откакто 17-годишната гимнастичка завоюва олимпийска квота за Париж 2024, бронзов орден в многобоя при дамите и три сребърни оценки на финалите на обособените уреди при дебюта си на Световно състезание в София.

" Стилияна Николова - дребна кукла, Голям войник! Как се бори през днешния ден за олимпийската квота... Никога не съм я виждала толкоз вглъбена и съсредоточена. Какъв мощен темперамент в това нежно телце... Изключителен тандем са Валя Иванова и Стилияна Николова. Колко доста труд поставиха и на това международно обраха своите плодове! Какъв голям скок в развиването си направи за две години Валя... Колко доста може тя... Безценният управител Бранимира Маркова, която за пет години не позволи нито едно разединение в екипа, който управлява толкоз ловко, през днешния ден бе толкоз щастлива... Много се гордея с вас! Много... ", написа Раева във Facebook.
 Стилияна Николова с бронзов орден в многобоя и квота за Париж 2024
Стилияна Николова с бронзов орден в многобоя и квота за Париж 2024

Страхотно показване от 17-годишната българка

Стилияна Николова пък прикани хората в никакъв случай да не се отхвърлят.

" Никога не се отхвърляй. Това е най-лесното изплъзване в света. Поставете си цел и не се отхвърляйте, до момента в който не я постигнете. Когато я постигнете, поставете си друга цел и не се отхвърляйте, до момента в който не я постигнете. Никога не се отхвърляй! ", написа Николова в Инстаграм.

Световното състезание приключва през днешния ден с финалите на обособените уреди при ансамблите от 15.00 часа. Българският отбор, който завоюва купата в многобоя нощес, ще се бори за медалите на пет обръча и на две топки/три ленти. От 17.00 часа ще има галаспектакъл и церемонията по закриване на шампионата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР