Президентът на Беларус Александър Лукашенко призова Запада да седне на

...
Президентът на Беларус Александър Лукашенко призова Запада да седне на
Коментари Харесай

Лукашенко призова Лондон да отмени санкциите, заплашва с трета световна война

Президентът на Беларус Александър Лукашенко прикани Запада да седне на масата за договаряния, в противоположен случай „ може да се затъне по подобен метод, че няма да има връщане обратно “, акцентирайки риска от трета международна война. Това той съобщи на среща през днешния ден с публицисти и общественици, разяснявайки новите наказания на Англия против Минск, съобщи РИА Новости.

Англия вкарва, които, наред с други неща, са ориентирани към попречване на полети и кацания на беларуски самолетни компании във Англия. По-рано Лукашенко, разяснявайки английските наказания против Минск, прикани Лондон да се „ откаже от глобите “ и назова английските управляващи „ последователи на американците “.
 Лукашенко се разпореди с властта, ако го убият Лукашенко се разпореди с властта, ако го убият
В случай на насилствена гибел на Лукашенко, властта в Беларус би трябвало да премине в ръцете на Съвета за сигурност, ръководен от министър-...

" Санкции? Добре, налагайте, налагайте! Ще изчакаме - ще забележим до какво ще докара това, в случай че не се вразумите. Трябва да се успокоим, да се вземем в ръце и да помислим по какъв начин можем да излезем от тази обстановка. Чуйте, вие ще разгърнете трета международна война. Какво, тласкате ни дружно с руснаците към това? Искате да успехите в тази война? Няма да има спечелили. А в случай че има, това няма да сте вие. Така че, успокойте се. И дано, до момента в който търпеливо преминем през всичко това, да седнем на масата за договаряния и да стартираме да приказваме за това по какъв начин да излезем от тази обстановка. Защото ще затънем толкоз доста, че няма да има път обратно ", бяха точните думи на Лукашенко. 

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР