Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов връчи ФИФА значките

...
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов връчи ФИФА значките
Коментари Харесай

Борислав Михайлов връчи на международните ни съдии значки на ФИФА

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов връчи ФИФА значките на интернационалните ни съдии на специфична гала през днешния ден в Национална футболна база „ Бояна “.

Събитието е част от обичайния семинар на футболните ни рефери сред двата полусезона, който се организира този уикенд в Дома на футбола.

Общо 33-ма съдии получиха грамоти на Световната футболна федерация, които им дават право да показват България на интернационалната сцена през 2023 година В това число влизат 9 ръководещи съдии (включително 3 дами), 14 асистенти, 5 VAR съдии, 4 арбитри по футзал и 3 по плажен футбол.

„ Фактът, че всяка година се усилва броя на българските арбитри на интернационалната сцена е индикативен за развиването на съдийството ни. Много съм благополучен, че излъчихме и много VAR рефери – това е доказателство, че въвеждането на технологията в България от страна на БФС и средствата, вложени в образование на тези съдии, са дали резултат. Желая триумф на всичките ни арбитри в интернационалните шампионати. Сигурен съм, че ще защитят реномето на България и на българското съдийство “, съобщи Борислав Михайлов.

Президентът на БФС употребява случая да пожелае триумф и на всички родни съдии през втория дял от българското състезание, което се възобновява идната седмица.

На церемонията участваха още вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов, шефът „ Първенства и шампионати “ към БФС Валентин Чакъров, ръководителят на Обществения съвет към централата Валентин Михов и ръководителят на Съдийската комисия Виктор Кашай.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР