Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, излезе с

...
Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, излезе с
Коментари Харесай

Михайлов: Призовавам всички футболни хора да не обръщат внимание на откровени доноси

Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, излезе с позиция по отношение на информацията, че е пътувал с под наем полет до Париж, дружно със притежателя на Лудогорец - Кирил Домусчиев, за финала на Шампионска лига сред тимовете Ливърпул и Реал Мадрид.

В обществените мрежи Михайлов показа, че е получил публична покана от УЕФА и прикани всички футболни хора да " не обръщат внимание на откровени доноси ", както и за поддръжка на националния тим, който в четвъртък започва акцията си в Лигата на нациите с домакинство на Северна Македония в Разград.

Публикацията на Борислав Михайлов в обществените мрежи:

" По мотив „ чартърното “ ми посещаване на финала на Шампионската лига:

От позицията си на президент на Българския футболен съюз и на дълготраен член на Изпълнителния комитет на УЕФА, получих публична покана от Александър Чеферин да участвам на мача сред Ливърпул и Реал Мадрид, а пътуването ми мина по метода, демонстриран на фотографията.

Дотук по тематиката с изказванията за многохилядните частни полети.

Що се отнася до другите „ велики “ тайни теории – приятелският мач сред България и Естония от години участва в образователния материал на УЕФА, освен това - като образец за неточна скица без присъединяване и знанието на нито една от двете федерации.

Всички други тълкования са не просто несъответстващи, само че и подсъдни.

Призовавам всички футболни хора да не обръщат внимание на откровени доноси, а да се концентрират към идните мачове на националния ни тим!

Подмладяването на България е реалност, и през днешния ден момчетата ни имат потребност единствено и само от поддръжка, а не от негативизъм.

Нека да ги подкрепим!

Успех, лъвове! ", написа президентът на БФС във " Facebook ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР