Феновете на Кен Брус изглежда са го последвали в Greatest

...
Феновете на Кен Брус изглежда са го последвали в Greatest
Коментари Харесай

BBC Radio 2 губи повече от милион слушатели, тъй като феновете на Кен Брус напускат телевизионен оператор в полза на конкурента Greatest Hits Radio

Феновете на Кен Брус наподобява са го последвали в Greatest Hits Radio с повече от 2,5 милиони нови слушатели се причисляват към станцията, до момента в който BBC Radio 2 губи повече от един милион в опит за по-млада публика – и продължаващите спекулации, че Greatest Hits Radio се поддържа от недоволни някогашни почитатели на станцията на BBC.

Но шефовете на BBC могат да поемат известна разтуха, че Радио 2 е спаднало единствено леко по отношение на предходното тримесечие, спадайки с 53 000, съгласно новите данни.

Собствените числа на Брус в Greatest Hits Radio дават него 3,8 милиона слушатели – 73% нарастване по отношение на същия интервал на предходната година. да губи слушатели и в този момент получава към 1,5 милиона по-малко от 8,2 милиона, които Брус получи в станцията на BBC.

Шефовете на BBC могат да се утешат от обстоятелството, че Радио 2 спря единствено с 53 000 по отношение на предходното тримесечие, съгласно новите данни

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР