Президентът Джо Байдън заяви, че според него трябва да има

...
Президентът Джо Байдън заяви, че според него трябва да има
Коментари Харесай

Байдън: Трябва да се постави на пауза войната между Израел и Хамас

Президентът Джо Байдън съобщи, че съгласно него би трябвало да има филантропична " пауза " във войната сред Израел и " Хамас ", съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

" Мисля, че се нуждаем от пауза ", сподели Байдън. " Пауза значи да се даде време за извеждане на пандизчиите ", изясни 80-годишният демократ.

Белият дом по-късно посочи, че под " пандизчии " президентът е имал поради заложниците, държани от ислямисткото придвижване, означи Франс прес.

Президентът е изправен пред засилващ се напън от страна на правозащитни групи, международни водачи и даже демократични членове на личната му Демократическа партия, които настояват, че израелските бомбардировки в Газа са групово наказване и че е време за преустановяване на огъня.

С изявлението си Байдън оказа напън върху израелския министър-председател Бенямин Нетаняху да даде на палестинците най-малко къса пролонгация от неспирната военна интервенция, вследствие на която починаха хиляди хора, а палестинският анклав изпадна в филантропична рецесия, отбелязва АП.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР