Президентът Джо Байдън и неговите съюзници от НАТО биха могли

...
Президентът Джо Байдън и неговите съюзници от НАТО биха могли
Коментари Харесай

Тулси Габард: Байдън иска Русия да нападне Украйна

Президентът Джо Байдън и неговите съдружници от НАТО биха могли елементарно да предотвратят войната в Украйна, само че биха предпочели да Русия да нахлуе на територията на техния съдружник, с цел да оправдае суровите наказания против Москва и да подтиква студена война за печелене на пари, сподели някогашната конгресменка на Съединени американски щати Тулси Габард в петък в изявление за Fox News за Тъкър Карлсън.

Габард, която е деец от войната в Ирак, който се кандидатира несполучливо за номинацията на Демократическата партия за президент през 2020 година, направи своите мнения, до момента в който администрацията на Байдън и американските медии продължаваха да сигнализират за евентуално „ неизбежна “ съветска офанзива против Украйна.

„ Това укрепва тази студена война “, сподели тя в изявлението.

" Съединени американски щати и техните съдружници биха могли да предотвратят въоръжен спор, като обещаят, че на Украйна няма да и бъде разрешено да се причисли към НАТО ", сподели Габард.

" Много, доста малко евентуално е " Киев в миналото да бъде утвърден за член на НАТО, тъй че отводът да се обещае това, което към този момент е действителност, демонстрира, че водачите на алианса не желаят мир, добави демократката от Хавай.

Военно-индустриалният комплекс е този, който печели от това. Те ясно управляват администрацията на Байдън. Военолюбци и от двете партии във Вашингтон разпалват тези напрежения, счита още тя.

През декември предходната година Русия изпрати оферти за сигурност във Вашингтон – измежду които блокиране на участието на Украйна в НАТО, само че държавният секретар на Съединени американски щати Антони Блинкен сподели, че алиансът ще резервира политиката си на отворени порти.

„ Защо сме в това състояние тогава, в случай че отговорът на това и предотвратяването на тази война е доста явен като бял ден? “ — попита Габард.

„ И в действителност, това единствено насочва към едно умозаключение, което виждам, а точно, те в действителност желаят Русия да нахлуе в Украйна ", сподели тя.

Нахлуването в Украйна би дало на Байдън „ ясно опрощение да отиде и да наложи драконовски наказания, които са модерна блокада против Русия и съветския народ “, сподели Габард.

Резултатът би бил „ заключване в нова студена война “.

„ Военно-промишленият комплекс стартира да печели един звук повече пари, в сравнение с са били в битката против Ал Кайда или в производството на оръжия за Ал Кайда “, сподели Габард.

„ И кой заплаща цената? Американският народ заплаща цената, украинският народ заплаща цената, съветският народ заплаща цената ", безапелационна бе тя.

" Това подкопава личната ни национална сигурност, само че военно-индустриалният комплекс, който управлява толкоз доста от нашите политици, печели и те бягат към банката ", продължи още неуспялата кандидат-президентка на демократтие.

Съединени американски щати отхвърлиха преднамерено да въоръжават радикални ислямисти, само че откриватели оповестяват за случаи на съвременни американски оръжия, попадащи в ръцете на бойци, свързани с Ал Кайда и Ислямска страна (ИД, някогашна ИДИЛ).

Габард беше изтъкнат глас против войните на Америка и интервенциите за промяна на режими. Американските медии значително отхвърлиха причините й; Daily Beast назова последните й мнения „ изкривената доктрина на Тулси “.

Бившият народен представител по-рано тази седмица сподели, че " подпалвачите на войната " настояват, че Съединени американски щати би трябвало да пазят Украйна като народна власт - като в същото време поддържат такива антидемократични дейности в Киев като затваряне на сериозни телевизионни станции и затваряне на водач на опозиционната партия.

В петък тя уточни, че водачите на Съединени американски щати даже не са аргументирали за какво американският народ би трябвало да желае Украйна да се причисли към НАТО.

„ Трудно ми е да видя по какъв начин президентът Байдън или някой различен може да каже с почтено лице: „ Ние пазиме демокрацията “, сподели Габард пред Карлсън.

„ И повода е, че нашето лично държавно управление обществено поддържа тези властнически дейности на украинския президент за закриване на личната им политическа опозиция… Това звучи познато за някои от нещата, които за жалост виждаме да се разиграват тъкмо тук, вкъщи ", продължи тя.

Русия отхвърли, че има намерение да нападна Украйна, до момента в който Белият дом съобщи в петък, че инвазия може да стартира „ когато и да е “. Западните страни упрекват Русия в скупчване на войски и военна техника в рискова непосредственост до границите на Украйна от предходната есен. Москва отхвърли да е отправяла закани към Киев и упрекна Запада за ескалацията на напрежението.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР