През юни тази година американската тенисистка Винъс Уилямс претърпя катастрофа,

...
През юни тази година американската тенисистка Винъс Уилямс претърпя катастрофа,
Коментари Харесай

Винъс Уилямс отлага явяването в съда

През юни тази година американската тенисистка Винъс Уилямс претърпя злополука, която лиши живота на 78-годишен мъж. Месеци по-късно юристите ѝ протакват насрочването на дата за чуване, написа DailyMail.

Автомобилната злополука аргументи съществени пострадвания на Джером Барсън, който няколко дни по-късно умря от тях. Адвокатът на семейство Барсън е направил няколко несполучливи опита да се свърже с представителите на Винъс Уилямс, с цел да дефинират дата за чуване по образувалото се дело.

Наскоро 37-годишната тенисистка разгласи, че в случая е била забъркана и трета кола, която е лишила преимуществото ѝ на пътя. Именно по нейна виновност се е стигнало и до съдбовния случай. Адвокатът на Уилямс твърди, че тя е навлязла в кръстовището на зелен сигнал и няма виновност за злополуката.

От своя страна фамилията на умрелия при случая Джером Барсън счита, че сега на злополуката тенисистката е употребила телефона си, което е довело до разсейването й. Разбира се, юристът на по-голямата от сестрите Уилямс отхвърли сходни изказвания.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР