През тази седмица най-важна ще бъде грижата за себе си,

...
През тази седмица най-важна ще бъде грижата за себе си,
Коментари Харесай

Таро карта на седмицата: Какво ни очаква от 31 юли до 6 август

През тази седмица най-важна ще бъде грижата за себе си, за хората и духовните полезности.

Таро картата на седмицата е: Умереност

След събития, които като стихия трансформират нормалния метод на живот, настава успокоение. Такова оздравително мъртвило е належащо, с цел да може след вътрешните трансформации да последват външните промени. Този стадий е не по-малко значим, по тази причина ще е отлично да организирате за себе си подобаващи условия за възобновяване.

Например: може да се разноските в парка край реката или да посетите СПА център в името на това да намерите успокоение и вътрешна лекост. А по-късно да се насладите на прелестен диалог и пиянство на чай на красиво място.

Понякога е належащо да си дадете опция да бъдете в тишина и да почувствате вътрешна естетика, преди още веднъж да се потопите във водовъртежа на събитията. По време на такава съзерцателна пауза ще видите по какъв начин сте се трансформирали: израснали сте и сте укрепнали. И едвам когато се почувствате подготвени да покорявате нови хоризонти, можете да тръгнете към задачите си с нова мощ.

Намерете опция да взаимодействате с изкуството тази седмица, с цел да отговорите на най-важните въпроси, които ви вълнуват.За да чуете какво в действителност желае душата ви, от време на време е задоволително да посетите музей. Изберете международен шедьовър, който ви харесва. Понякога едно известното платно е изпълнено с доста повече знаци, в сравнение с наподобява.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР