През последните месеци сред любителите на женския тенис все по-често

...
През последните месеци сред любителите на женския тенис все по-често
Коментари Харесай

Серина Уилямс загатна за завръщане на Уимбълдън


През последните месеци измежду феновете на женския тенис все по-често бива задаван въпросът по кое време и даже дали Серина Уилямс ще се завърне на корта. Американската легенда, която през септември ще навърши 41 години, не е играла от юни, когато се контузи в първи кръг на Уимбълдън. Тя и треньорът ѝ Патрик Муратоглу показаха вяра, че носителката на 23 „мейджър“ трофеи ще се възвърне за US Open, само че това не се случи.

Днес обаче по-младата от сестрите Уилямс обнадежди своите фенове с малко видео в обществените мрежи. Тя бе един от специфичните посетители на провелата се в Маями „Bitcoin Conference“ дружно с няколко звезди от NFL. Клипът с един от тях – Арън Роджърс, провокира доста сериозен интерес.

„В момента съм зад кулисите на „Bitcoin Conference“ в Маями дружно с Арън Роджърс. Говорим за завръщането ми и той ме стимулира и ме приготвя за Уимбълдън“ – споделя Серина.

„Уимбълдън? Ами US Open?“ – отвръща сюрпризираният Роджърс. „Уимбълдън е преди US Open. Първо би трябвало да играя на Уимбълдън. Развълнувана съм“ – декларира Уилямс, а видеото приключва с думите на Роджър „Тя се завръща“.

От шеговития звук на двамата не излиза наяве дали желанията на Уилямс са съществени. Отговорът на този въпрос ще стане явен след 15 май, когато е крайният период за подаване на поръчки за присъединяване в Шампионата. Уилямс има 7 трофеи от Уимбълдън, колкото и Щефи Граф, а от началото на Откритата епоха по-успешна от тях е само Мартина Навратилова със своите 9 трофея.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР