През последните месеци Прокуратурата на Република България е подложена на

...
През последните месеци Прокуратурата на Република България е подложена на
Коментари Харесай

Гешев: Борбата ни срещу олигарси и партийни лидери доведе до обединение на политици и мафия

През последните месеци Прокуратурата на Република България е подложена на невиждан напън и жестоко нелегално вмешателство в работата на правосъдната система, с цел да се овладее и този финален бранител на народа и да се употребява за репресии.

Това съобщи някогашният основен прокурор Иван Гешев в ивзънредно послание към нацията, оповестено в Ютуб канала му.

" В опит да блокират работата ни по основни и изключително чувствителни за страната каузи силите на мрака, както аз ги назовавам, започнаха поредност от дейности присъщи за властническите и мафиотски режими. Последователната ни битка против незаконни олигарси и против крадливи партийни водачи докара в последните месеци до невижданото обединяване на висши политици, мафия и горист бизнес. Техният под паника боязън бе подбуден от моята и на прокуратурата увереност ", уточни Гешев.

" Тази увереност ги накара да покажат своите същински лица и своето прикрито до този миг взаимоотношение и по тази причина в този момент се пробват да овладеят и подчинят прокуратурата, тъй като ще създадат всичко допустимо делата им да не влязат в съд и да няма правдивост за откраднатите национални пари ", акцентира Иван Гешев.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР