През последните години се убеждаваме все повече, че женският футбол

...
През последните години се убеждаваме все повече, че женският футбол
Коментари Харесай

За кого се сгоди една от най-добрите футболистки

През последните години се убеждаваме от ден на ден, че женският футбол не отстъпва по атрактивност на мъжкия. Изминалото международно състезание даже сподели, че може да го задмине.
 Неприличното предложение, което Алиша Леман получи за 100 000 $
Неприличното предложение, което Алиша Леман получи за 100 000 $

Кой е " световноизвестният " мъж...

В момента една от най-хубавите футболистки в света е Сам Кър. Тя съумява да оказва помощ на своя клубен тим Челси да печели трофеи, само че за момента няма същия триумф в националния тим на Австралия.

В персонален проект обаче нещата се развиват също доста добре за Кър. От People разбираме, че нападателката на Челси се е сгодила за половинката си Кристи Мюис .

За първи път двете загатнаха, че сред тях има нещо по време на Олимпиадата в Токио. Тогава двете се изправиха една против друга - Мюис в тима на Съединени американски щати, а Кър в този на Австралия. Тогава обаче американките се оказаха по-добри и победиха съперничките си.

След края на мача двете футболистки бяха видяни дружно, като Кристи Мюис утешаваше Сам Кър. Малко по-късно връзката им стана публична, когато 30-годишната австралийка разгласява тяхна обща фотография в Instagram.

Очевидно през тези години връзката им от разстояние не е потърпевша, а даже се е заздравила. Както към този момент споменахме, Сам Кър играе в Англия с екипа на Челси, до момента в който Кристи Мюис играе е Америка с екипа на Готъм.

През предходната година 32-годишната Мюис разкри пред GAFFER, че връзката от разстояние е сложна, само че двете си приказват доста чрез FaceTime. Друг главен стожер на връзката сред футболистките, с изключение на любовта, е поддръжката и фактът, че схващат спорта и желаят да се развиват.
 Швеция, Испания или Съединени американски щати - кой е номер едно при дамите във футбола след международното състезание
На кое място е България в женския футбол

И кой е номер едно след международното състезание

" Мисля, че нещото, което ни държи е, че можем да забележим последна точка. И двете просто желаеме взаимно да се оправяме толкоз добре в кариерата си. Не мисля, че можеш да имаш връзка от разстояние с някой, който не схваща спорта ", споделя тогава Кър.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР