През последните 2 дни започнаха да се държат като терористи. Използват

...
През последните 2 дни започнаха да се държат като терористи. Използват
Коментари Харесай

Денков за зърнопроизводителите: Аз с терористи не преговарям

През последните 2 дни започнаха да се държат като терористи. Използват подправени причини, слагат претенции неотложно да се случи това: " Ако не го извършите, ние ще блокираме страната ". Аз с терористи не договарям, чакам да дойдат на масата и да преговаряме всъщност. Това сподели министър председателят Николай Денков във връзка отхвърли на зърнопроизводителите да се срещант с министър ръководителя ден, след като забраната за импорт на украинско зърно отпадна.

" Аргументите им са изцяло несъстоятелни. Не може бранша да твърди, че няма грижа от страната, в случай, че над 2 милиарда лв. страната дава, не може да се отнася с неуважение към европейските условия, в случай, че тракторите, с които желаят да запушат пътищата, са купени с европейски средства, не могат да споделят, че не ги интересува Европа, в случай, че множеството от средствата, които получават като дотации и помощи, са европейски. Нека да се откажат от европейските средства тогава и тогава да поставят забрани за украинските артикули по решение на Европейската комисия. Така че би трябвало да бъде пределно ясно - има потребност от разговор. Те би трябвало да намерят пътя за договарянията в Министерския съвет ", сподели Денков.

Според него първоначално е имало опит да разговор в конкретика, само че в един миг браншът е трансформирал метода и е употребявал подправени причини, с цел да откаже договаряния.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР