През последната година Ани Салич е претърпяла големи материални загуби,

...
През последната година Ани Салич е претърпяла големи материални загуби,
Коментари Харесай

Ани Салич бясна на Нова тв, намалиха й заплатата с 11 бона

През последната година Ани Салич е претърпяла огромни материални загуби, издават нейни сътрудници. Заради коронакризата заплатата на новинарката е била орязана съвсем тройно. Когато се преместила от Би Ти Ви в Нова тв преди 7 години, тя се договорила за впечатляващите 17 бона на месец. Сега обаче се задоволява едвам с 6.

Заради пандемията и настъпилата рецесия доста фрагменти на телевезията бяха съкратени, а на други заплатите бяха фрапантно понижени. От управлението на медията декларирали на Салич, че към този момент не могат да си разрешат да й дават такава висока заплата. Сумата била съществено орязана и с днешна дата звездата прибира единствено 6 000 лв. месечно. Според осведомени, първоначално водещата била гневна и даже се канела да напусне, само че след това открила, че няма къде да отиде – и в другите малките екрани предложили сходно възнаграждение, че дори и по-ниско. В последна сметка Ани  останала в Нова тв, само че към този момент вършела професионалните си отговорности без възторг и в последно време била постоянно в неприятно въодушевление.

В продължение на 13 години Салич бе едно от най-разпознавамите лица на Би Ти Ви новините, само че от конкурентната Нова съумяха да я привлекат с доста повече пари и тя се завърна там, където в действителност е почнала журналистическата й кариерата през 1995 година По това време тя започва телевизионния си път като кореспондент и водещ на авторското публицистично предаване „ В сърцето на София ”. След това става водеща на новините по Канал 3, а след това отива в Би Ти Ви – всички помнят тандема й с  Юксел Кадриев, с който бързо се трансформират в любимци на феновете. През 2014 година обаче Ани се мести в Нова тв, където й оферират сякаш по-добри условия на работа и по-висока заплата, която понастоящем е орязана.

През миналите месеци новинарката претърпя освен маетриални, само че и други, по-тежки загуби. Любимата й свекърва, майката на някогашния й брачен партньор Бранко, умря на 86-годишна възраст. Въпреки че е разграничена с бащата на децата си, водещата постоянно е уважавала старата жена и гибелта й я съкрушила.

След трагичното събитие Ани и Бранко са почнали да се виждат все по-често, издават хора от обкръжението им. Те си дали прошка грешките от предишното и си припомняли хубавите моменти от брака им. Бившите съпрузи се погледнали с други очи и спрели да сипят взаимни обвинявания. „ Едва ли ще се съберат още веднъж, само че най-малко се пробват да са другари ”, разясняват близки до водещата.  Говори се, че след гибелта на майка си Бранко бил грохнал, само че Ани съумяла да повдигне духа му и да му вдъхне кураж.

След развода сърбинът по този начин и не стартира сериозна връзка с друга, до момента в който звездата на Нова тв излизаше със състоятелен банкер на междинна възраст. С него водещата изживяваше „ втора младост ” и се носеше на крилете на щастието, въпреки че таман бе навършила 50 години. Идилията обаче не продължи кой знае какъв брой дълго, като аргументите за разлъката не са известни. Дали е несходство в характерите, дали се е появил трети човек  – водещата мълчи по въпроса. Тя рядко повдига завесата над персоналния си живот и избира да приказва единствено за работа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР