През първата седмица на месец април, по време на пролетната

...
През първата седмица на месец април, по време на пролетната
Коментари Харесай

Военноморският музей организира образователни игри за учениците през пролетната ваканция

През първата седмица на месец април, по време на пролетната почивка, Военноморският музей провокира феновете на историята и занимателните игри да подобрят моряшките си познания и умения. В три поредни дни ще се организира една от най-харесваните просветителни стратегии на Военноморския музей „ Опитен моряк ”, във вид за дребни и огромни възпитаници, и за цялото семейство.

На 3 април от 13:00 до 14:30 часа и от 15:00 до 16:30 часа малчуганите на възраст от 7 до 9 години ще могат да се включат  в програмата „ Опитен моряк – юнга “ .

А на 4 април от 13:00 до 14:30 часа и от 15:00 до 16:30 часа за децата на възраст от 10 до 12 години е планувана програмата „ Опитен моряк – кадет “.

И в двата дни ученическите групите би трябвало да бъдат от 4 до 15 деца. Входният билета за възпитаник е по 2 лева, а просветителната стратегия е 30 лева за цялата група.

На 5 април от 13:00 до 14:30 часа и от 15:00 до 16:30 часа фамилиите ще имат опция да приключенстват с програмата „ Опитен моряк – дружно на борда “. Тук в едно занимание могат да се включат от 4 до 15 души, като всеки участник заплаща по 4 лева към входния билет  (независимо от възрастта).

Всички участници ще получат познания за значими събития от морската ни история и ще придобият умения за: връзване на морски възли, установяване на типовете кораби и тяхното съоръжение, разграничение на морските специалности и боравене със избавителни средства. Успешно справилите се с всички задания ще получат документ „ Опитен моряк ”.

За присъединяване в просветителните стратегии е желателно авансово записване на тел. 052 731 523.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР