През нощта над по-голямата част от страната облачността ще е

...
През нощта над по-голямата част от страната облачността ще е
Коментари Харесай

Утре ще е предимно слънчево вечерта ще се заоблачи

През нощта над по-голямата част от страната облачността ще е забележителна, само че до сутринта бързо ще се обясни и на следващия ден ще е най-вече слънчево. Привечер от запад още веднъж ще се заоблачи. Ще духа слаб, най-вече източен вятър. Минималните температури ще са сред минус 3 и 2 градуса, а оптималните ще са от 8 до 13 градуса.

Атмосферното налягане едва ще се намали и ще е близо до междинното за февруари.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Вятърът ще е слаб, след обяд - до сдържан, от изток-югоизток. Максималните температури ще са 6-8 градуса. Температурата на морската вода е 6-7 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините ще доминира слънчево време. Привечер от запад облачността ще се усили. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималната температурата на 1200 метра ще е към 4 градуса, на 2000 метра - минус 2 градуса.

В средата на седмицата ще бъде относително топло. Облачността ще е променлива, ще има и валежи, на повече места - през нощта против четвъртък. В сряда вятърът от юг-югоизток ще се усили, повече - в Източна България, в четвъртък ще се ориентира от запад-северозапад, ще бъде сдържан. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР