През март 2023 г. новото поколение на компактния SUV Mitsubishi

...
През март 2023 г. новото поколение на компактния SUV Mitsubishi
Коментари Харесай

Четири линии оборудване за новото Mitsubishi ASX

През март 2023 година новото потомство на компактния SUV Mitsubishi ASX ще тръгне на пазара в Германия. В допълнение към избора на вид задвижване от бензинов през мек хибрид до цялостен хибрид или plug-in хибрид, клиентите ще могат да избират от четири линии съоръжение.

Стартовият вид " Basic " е в композиция с пестелив 1,0-литров, турбо бензинов мотор и стартира от 24 690 евро. В оборудването са включени Bi-LED фарове, автоматизиран круз надзор, задна седалка, която може да се мести с 16 сантиметра, както и климатик и регулируема по височина седалка на лидера. Предлаганите за първи път 17-цолови джанти, електрически регулируемите и отопляеми външни огледала обезпечават моден външен тип и високо равнище на комфорт. Интериорът се предлага общоприетоо с мултифункционален волан, 7-инчова информационно-развлекателна система със сензорен екран и безжична връзка със смарт телефон (Android Auto / Apple CarPlay), както и два USB врата.

Вариантът на съоръжение " Plus " от 26 490 евро обезпечава още повече комфорт и се предлага с избор от 1,0-литров, турбобензинов мотор, 1,3-литров турбобензинов мек хибрид или 1,6-литров цялостен хибрид с бензинов мотор. „ Сребърни “ релси на покрива, електрически сгъваеми външни огледала и тонирани стъкла за дискретност от B-колоната допълват общоприетото външно съоръжение. Налице е система за образован ключ, включваща старт/стоп бутон, в интериора има отопляем кожен волан и двустепенно отопление на предните седалки.

Вариантът „ Intro Edition “ от 33 890 евро добавя тези характерности с детайли на външния дизайн като 18-цолови джанти от лека сплав, декоративни детайли на калника, декоративни ленти на прозорците в сребристо/хромирана визия. Предлага се с избор от мек хибрид, цялостен хибрид или 1,6-литров plug-in хибрид. Висококачествени, регулируеми на височина седалки от плат/кожа и съоръжение с новата система Multi-Sense, която разрешава конфигурация и избор на разнообразни профили на шофиране, както и околното осветяване, дружно с 3D навигационната система и цифровите принадлежности с 10,25 " екран са акцентите на този вид.

Пакетът съоръжение " Top " обезпечава оптимален комфорт, по желание като мек хибрид, цялостен хибрид или plug-in хибрид. От 36 890 евро, в допълнение към електрически стъклен шибидах, има необятна гама от информационно-развлекателна система със звукова система " Bose " с девет високоговорителя, в това число субуфер и функционалност за апостериори зареждане на смарт телефон. Напълно електрически регулируемата седалка на лидера ви глези с висококачествена кожа и ръчно регулируема лумбална опора. Декоративните детайли с тип на мрачно дърво също обезпечават моден тип в интериора.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР