През изминалия месец вероятно сте се организирали, работили сте усилено

...
През изминалия месец вероятно сте се организирали, работили сте усилено
Коментари Харесай

Сезонът на Везните разпалва страстите в любовния ви живот: какво да очаквате според зодията си

През миналия месец евентуално сте се организирали, работили сте интензивно и в общи линии сте правили всичко допустимо, с цел да подредите живота си – да, сезонът на Девата беше много уморителен! Независимо дали навлизате при започване на новата образователна година, занимавате се с спомагателна работа в офиса или просто се пробвате да смогнете със листата си със задания, мислим, че можем да приказваме от името на всички, като заявим, че е време за отмора.

Добри вести! Сезонът на Везните стартира на 22 септември. Въздушните знаци Везни, Близнаци и Водолей процъфтяват най-вече сега, до момента в който съществените знаци Овен, Рак и Козирог имат по-напрегнат интервал.

Сезонът на Везните съответствува със сезона на връзките – това е най-хубавото време от годината да се свържете с нови другари, сътрудници или нов сътрудник! В астрологията Слънцето съставлява личността и вашето его, тъй че когато е във Везни – знакът на взаимоотношенията – вие насочвате вниманието си към персоналните взаимоотношения в живота си. Това не е моментът да сте сами. По всяко време и на всички места, където сте с различен човек, имате доста по-голям късмет за триумф – и е по-вероятно да си прекарате добре.

Сътрудничеството е основно сега. Що се отнася до любовния ви живот, това е най-хубавото време да поработите върху връзките си с колегата. По-лесно е да се отворите към тях и е по-лесно да ги изслушате. Ако нечии потребности не са задоволени, можете да говорите и да разрешите всички проблеми, които имате. Що се отнася до обществения ви живот, елементарно е да разрешите всевъзможни разногласия сред вас и другар. На работа също можете да свършите доста неща, стига да помните, че работата в екип ще накара фантазията ви да сработи!

Най-големият проблем, с който може да се сблъскате през сезона на Везните, е, че може да се идентифицирате прекомерно доста с вашите взаимоотношения. Ако нещата сред вас и вашата половинка не са толкоз горещи, може да почувствате, че виновността е напълно ваша. Ако едно другарство е в неприятно положение, може да мислите, че вие не сте най-хубавият другар. Докато не забравяте да работите дружно, ще можете да преодолеете тези проблеми без проблем. О, а Меркурий към момента е назадничав до 2 октомври, тъй че бъдете подготвени да се сблъскате с някогашните си!

Ето какво да очаквате от сезона на Везните съгласно зодията си:
 Какво да чака всяка зодия от сезона на Везните  Какво да чака всяка зодия от сезона на Везните  Какво да чака всяка зодия от сезона на Везните  Какво да чака всяка зодия от сезона на Везните
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР