През изминалата седмица, навръх Великден, родната ни първа ракета Григор

...
През изминалата седмица, навръх Великден, родната ни първа ракета Григор
Коментари Харесай

Без поводи за притеснение: Григор с първи думи след кражбата на часовника му

През миналата седмица, точно на Великден, родната ни първа ракета Григор Димитров трябваше да премине през ужаса на това да бъде ограбен, откакто улични джебчии откраднаха часовника на българина, сваляйки го от ръката му, посред Барселона. Според испанските медии, които оповестиха за случилото се, Димитров се прибирал от подготовка, а крадците карали мотори до колата му и блъснали едно от огледалата за назад виждане, с цел да може най-хубавият ни тенисист да се пресегне и да го оправи. Веднага откакто Димитров подал ръката си от прозореца, те са отскубнали часовника му, който се прави оценка на 70 хиляди евро. 

Преди броени минути пък Гришо разгласява в акаунта си в обществената мрежа Instagram своя фотография, върху която написа благодарствени слова, отнасящи се към хората, писали му след случката:

" Благодаря на всички ви за благите известия през последните няколко дни. Най-важното нещо сега е това, че не съм засегнат и съм подготвен за присъединяване си на шампионата в Барселона тази седмица. " - гласи известието на Григор Димитров, който по-късно през днешния ден ще научи името на първия си противник в каталунския град.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР