През изминалата седмица дамите се изправиха пред някои от най-големите

...
През изминалата седмица дамите се изправиха пред някои от най-големите
Коментари Харесай

Леден душ охлажда страстите в „Един за друг“

През миналата седмица дамите се изправиха пред някои от най-големите си страхове, мъжете доказваха, че обръщат внимание на външния тип на половинките си, а за край партия шах промени връзките сред двойките в „ Един за различен “. След тестванията в най-романтичното риалити двойките останаха в неизменен състав, а отпред в седмичното класиране застанаха Теодора и Генади. На последното девето място останаха Мария и Виолин.

Тази вечер надпреварата продължава със занимателно мъжко тестване, което ще подейства като леден душ на двойките. Силният пол ще разчита на спокойна ръка, здрави нерви и съсредоточен разум. Всеки от тях ще би трябвало да преодолее осеяно с трудности трасе, обсипвайки половинката си с похвали. Всяка неточност ще донесе ненадейно напрежение за мъжете и мразовит душ за половинките им.

Коя част от тестването ще бъде по-лесна за превъзмогване на мъжете? Кои ще бъдат най-колоритните похвали и ще се окаже ли, че измежду мъжете има скрити поети? Какви провокации предстоят още тази седмица? И коя двойка ще се окаже на дъното на класацията?

Следете и формалния на „ Един за различен “ за още настоящи вести.

Кастингите за идващия сезон на „ Един за различен “ към този момент са отворени. Всички искащи да се запишат, могат да го създадат на адрес:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР