През изминалата неделя, 2 декември, се излъчи дефилето на Victoria`s

...
През изминалата неделя, 2 декември, се излъчи дефилето на Victoria`s
Коментари Харесай

Шоуто на Victoria's Secret отчете рекордно нисък рейтинг

През миналата неделя, 2 декември, се излъчи дефилето на Victoria`s Secret , на което към този момент обърнахме внимание в фотоси. Но други си е да го видиш по малкия екран.

 Victoria's Secret 2018, Адриана Лима, Бела Хадид, Джиджи Хадид, Елза Хоск и още от най-впечатляващите модели
Шоуто на Victoria`s Secret в секси фотоси

Как заблестяха " ангелите "

Оказва се обаче, че тазгодишното шоу е постигнало най-ниският си рейтинг до момента. Според Entertainment Weekly, шоуто е имало едвам 3.3 милиона фенове и рейтинг 0.9 . Казваме едвам, тъй като миналогодишното шоу на Victoria`s Secret имаше 5 милиона фенове и рейтинг 1.5 , а това единствено по себе си беше спад.

Изминалото събитие промени и малкия екран, по която се излъчваше. То мина от CBS към ABC , което също може да е причина за спада, само че съгласно доста хора виновникът е Ед Разек , един от хората на високо равнище във Victoria`s Secret.

 Снимка 388435

Причината е изявлението му в изявление за Vogue. Разек беше запитан дали трансджендър модел в миналото ще дефилира с бельото на марката. Първоначално той твърдо отхвърли тази концепция, само че незабавно се опита да замаже ситуацията, казвайки, че в действителност може и да се случи, тъй като задачата на шоуто е да забавлява.

Това не се одобри по никакъв начин добре от LGBTQ+ общността, нито от Холзи , която пя на тазгодишното шоу. Изпълнителката е част от тази общественост и изрече разочарованието си думите на Разек.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от halsey (@iamhalsey) на Дек 2, 2018 в 7:06 PST

Тя разгласява в Instagram послание, в което споделя, че от дребна е обожател на шоутата на Victoria`s Secret, само че не счита да толерира сходен вид изявления, водени от стандарти.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР