През април Моин Юнис разплака Стилиян Петров, а сега 17-годишното

...
През април Моин Юнис разплака Стилиян Петров, а сега 17-годишното
Коментари Харесай

Никол Шерцингер покани “пеперудено” дете да бъде неин ВИП гост

През април Моин Юнис разплака Стилиян Петров, а в този момент 17-годишното момче без кожа завоюва сърцето й на Никол Шерцингер. В понеделник вечер смелият младеж, който страда от рядкото заболяване булозна епидермолиза, получи премията “Гордостта на Великобритания”. Приятелката на Григор Димитров също участва на церемонията и остана очарована от “пеперуденото” дете. Тя предложения Юнис да бъде неин ВИП посетител по време на финала на X Factor. Както е известно, Никол е в журито на музикалното шоу и е дала обещание на момчето да го вкара зад кулисите.



След премиите Никол разгласява фотография в “Инстаграм” по какъв начин целува Моин по бузата и написа: “Моята среща в “Гордостта на Великобритания” беше най-хубавата, остроумна, умна и очарователна среща, за която едно момиче може да мечтае!”



Юнис, чията кожа е нежна като крилцата на пеперуда и даже едно допиране може да му аргументи съществени рани, също бе удивен от срещата си с Никол. “Прекарахме си отлично. Всички мои другари ревнуваха, че получих целувка”, показа той.



Въпреки непрекъснатите болки, Моин Юнис взе участие в разнообразни благотворителни начинания и събира средства за битката със болестта. Той е дипломат на един от приютите за деца в риск в Бирмингам и като подобен преди няколко месеца Стилиян Петров му връчи наградата “Гордостта на Бирмингам”. Стенли бе поканен особено, тъй като момчето признало на уредниците, че той е неговият любим.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР