През 2024 г. GMC Hummer EV ще може да зарежда

...
През 2024 г. GMC Hummer EV ще може да зарежда
Коментари Харесай

GMC Hummer EV става най-проходимата зарядна станция

През 2024 година GMC Hummer EV ще може да зарежда електрически транспортни средства в потребност. Някои модели ще получат осъвременени 9,2-киловатови благоприятни условия за зареждане на равнище 2.

Съобщава се, че GMC ще добави благоприятни условия за в двете посоки зареждане към към този момент дългия лист със общоприети характерности на Hummer EV Pickup и Hummer EV SUV, оповестява Automotive News.

Вариантите MY2024 ще могат да се възползват от осъвременено 19,2-киловатово зареждане от равнище 2 при избрани класове модели. Това ще разреши на автомобила да се зарежда по-бързо и да изпраща до 6 kW към други електрически коли. Двупосочното зареждане ще бъде потребно при незабавни случаи, като притежателите на Hummer към този момент ще могат да оказват помощ на автомобилисти, които са изтощили батериите на своите електрически автомобили.

„ Не бихте могли дейно да вземете сила от батерията на този автомобил и да я изпратите в различен автомобил “, изяснява Аарон Пфау, водещ инженер по създаването на възродения електрически Hummer. „ 19,2-киловатовото зарядно устройство [и] зарядното устройство за изменчив ток от второ равнище, с което разполагаме на борда, е в действителност основната смяна, която разрешава това. “

GMC съобщи, че ще предложи и аксесоар, допускащ на Hummer EV да зарежда уреди – като проектор или електрически принадлежности да вземем за пример, с мощ до 3 kW.

Двупосочните благоприятни условия и усъвършенстваното зареждане ще бъдат общоприети за моделите от 2024 година, оборудвани с съоръжение 2X или по-високо. Това включва дериватите 3X и Edition 1. Аксесоарът, който разрешава зареждане от транспортно средство до транспортно средство, обаче ще бъде спомагателна алтернатива.

Конкурентът на GMC Rivian също съобщи, че моделите R1T, и R1S също ще бъдат снабдени с функционалността посредством актуализация на софтуера. Това ще разреши на притежателите на Rivian освен да зареждат други коли, само че и да зареждат друга дребна електроника и даже домовете си.

Както може да се чака, конкурентният авто производител Ford разполага с сходна система на модела F-150 Lightning.

Когато е оборудван с батерията ER (Extended Range), електрическият пикап от Диърборн може да зарежда дом в продължение на до 10 дни.

Заедно с функционалностите Home Integration System и Intelligent Backup Power, електрическият камион автоматизирано ще обезпечи зареждане, в случай че домът ви пострада от прекъсване на тока. След като зареждането бъде възобновено, системата може да се върне към електрическата мрежа.

Може да се допусна, че системата, внедрена в близнаците на GMC Hummer, ще бъде доста сходна на идната настройка на Chevrolet Silverado EV.

От General Motors към този момент обявиха, че идният електрически камион ще може да изпраща сила назад към мрежата, когато търсенето е огромно. Това евентуално може да донесе на притежателите пари, защото камионът ще събира електрическа енергия отвън пиковите часове, когато цените на силата са по-ниски.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР