Телекомуникациите работят с високите технологии, фокусирани са върху иновациите и

...
Телекомуникациите работят с високите технологии, фокусирани са върху иновациите и
Коментари Харесай

Защо телеком секторът е толкова привлекателен за IT стажантите?

Телекомуникациите работят с високите технологии, фокусирани са върху нововъведенията и постоянно дават опция за бърз напредък. Но какво тъкмо търсят младежите и прелъстителен ли е секторът за тях?

На първо място, доста значима е опцията да работят с най-новите технологии на пазара, да развиват своите умения и да имат опция да изследват ползите си в другите сфери. Също толкоз значимо за младите е фирмите да са фокусирани освен върху нововъведения, само че да влагат в хората, в това число да обезпечават равни благоприятни условия за развиване на всеки и свободен достъп до забавни образования. 

В този толкоз динамичен бранш, една страхотна опция за кариерно развиване на младите гении и работа с най-новите технологии е точно Лятна стажантска стратегия на Vivacom. Компанията разгласи 52 позиции за тримесечен заплатен стаж във всички основни отдели, като кандидатстването е до 30 април тук.

Позициите са разнородни и обгръщат извънредно необятна гама от професионални благоприятни условия, а измежду най-желаните са точно тези в ИТ сферата. Амбициозните студенти с интерес към новите технологии, които желаят да вземат участие в дизайна, създаването и тестванията на нови приложения и услуги на компанията могат да аплайват единствено още 3 дни тук. Основните условия са възторг за работа и провокации, приключен втори курс в компетентност в региона на компютърните науки и съществени знания за обектно-ориентирано програмиране, Java или C++.

В рамките на „ Лятна стажантска стратегия на Vivacom ” всеки един стажант ще има и собствен наставник, с който ще работи по действителни бизнес планове и ще премине през редица специфични образования. Те ще станат част от екипи, които не просто се ценят новаторските хрумвания, само че обезпечават условия да бъдат осъществени.

На последно място, само че не по значимост, е опцията за продължение на кариерата, която да бъде подплатена с голям брой вложения в развиването на всеки един чиновник. Всяка година близо половината от стажантите остават на работа във Vivacom, и съотношението в компанията го потвърждава – 20% от чиновниците са почнали своя път в телекома като стажанти, а част от тях през днешния ден заемат управителни позиции. 

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР