През 2021 г. криптовалутите избухнаха от към популярност и стойност,

...
През 2021 г. криптовалутите избухнаха от към популярност и стойност,
Коментари Харесай

3 супер евтини токена, които искат да надминат целия крипто пазар през 2024 г.

През 2021 година криптовалутите избухнаха от към известност и стойност, създавайки много милионери. Тъй като навлизаме в още една година със също толкоз доста обещания, вложителите се чудят кои евтини криптоактиви може да осъществят облаги.

Със съзряването на крипто бранша се появиха няколко изявени кандидата, които желаят да надминат целия крипто пазар, в това число Биткойн и Етериум. С амбициозни пътни карти за развиване и бързо възходящо приемане, Shiba Inu (SHIB), Retik Finance (RETIK) и Cardano (ADA) наподобяват позиционирани да обезпечат над 25-кратна възвръщаемост единствено в границите на три месеца, съгласно последните прогнози.

Тези три криптовалути съгласно мнозина имат капацитет да решат основни проблеми като прекомерно високите такси и недостъпността им за доста консуматори. Прочетете нататък за изчерпателен взор върху това за какво SHIB, RETIK и ADA може да оставят в прахта останалата част от крипто пазара през 2024 година, в случай че сегашната двигателна сила се резервира.



Shiba Inu е позиционирана за избухлив напредък

Shiba Inu (SHIB) нахлу на крипто сцената през 2020 година като самопровъзгласил се “убиец на Dogecoin ”. Тази меме монета бързо притегли вниманието и построи буйна общественост. През 2021 година Shiba Inu означи умопомрачителни облаги от 43 милиона % по време на спекулативната полуда, макар че отстъпи от най-високата си стойност за всички времена.

Въпреки отдръпването, Shiba Inu остава подготвена за огромни облаги при идващия бичи растеж с помощта на продължаващото разширение на екосистемата и отдадената общественост. По-конкретно, стартирането на решението от втори пласт Shibarium има за цел доста да разшири опциите на мрежата Shiba Inu.

Това разширение, съчетано с възходящата полза като разплащателен токен и евентуалния умозрителен интерес от страна на запалянковците на SHIB, нарежда токена за евентуална 25х възвръщаемост до $0.000022 в границите на три месеца.

С амбициозни проекти за развиване и лоялни почитатели, Shiba Inu съгласно мнозина се приготвя да надмине всеобщо по-широкия крипто пазар.

Лидер в региона на децентрализираните финанси: Retik Finance

Retik Finance (RETIK) съставлява новаторска платформа, свързваща крипто и фиатни финанси посредством артикули като своята крипто DeFi дебитна карта, Web 3.0 портфейл и принадлежности за безпроблемно харчене. Преди всичко, Retik Finance има за цел да децентрализира банкирането за по-добра досегаемост, сигурност и дискретност. Една от най-иновативните функционалности на Retik Finance е нейната DeFi дебитна карта, която разрешава на потребителите да харчат криптовалутите си при всеки търговец, който приема Visa или Mastercard.

Потребителите могат също по този начин да печелят атрактивни кешбек награди в RETIK токени, родната валута на платформата. Токенът RETIK зарежда екосистемата на Retik, като дава опция за ръководство и предизвиква ангажираността. В рамките на 10-етапна предварителна продажба Retik Finance притегли забележителен интерес, като досега е продала над 130 милиона токена, набирайки $7.2 милиона.

Ранните вложители към момента могат да си обезпечат удобна цена на предварителната продажба от $0.07 за RETIK, което сочи към забележителен растеж с разширението на платформата. Retik също по този начин организира непрекъснати раздавания, като покачва осведомеността и присъединяване на общността. С фокус върху финансовите Web 3.0 решения, възходящо търсене при предварителна продажба и амбициозна визия, Retik Finance наподобява готова за 25-кратно нарастване в границите на три месеца.

Cardano: Най-добрият блокчейн за 2024 година

Вече една от криптовалутите с най-висока стойност, Cardano има за цел да изпревари Етериум като топ платформа за смарт контракти. Със солидна сигурност, мащабируемост и опция за надграждане Cardano дава достъп до разнородни децентрализирани приложения – от игри до банкиране.

Като роден токен на Cardano, ADA улеснява транзакциите, покрива таксите и разрешава стейкинг в мрежата, сходно на Етериум. Като се има поради възходящата полза и въздействие на Cardano, ADA също се обрисува като добра инвестиция. Според анализаторите ADA е топ криптовалута за пазаруване и държане с целеви цени, доближаващи се до $10 през 2025 година

Няколко фактора подтикват бичия подтик на Cardano, в това число засиленото приемане на мрежата, разширението на DeFi услугите и продължаващите усъвършенствания, позволяващи усъвършенствана функционалност на смарт контракти. При състояние, че ADA към момента е под $4, трейдърите виждат голям капацитет за покачване. Предвид съществуващата си опора и визионерската пътна карта за приемане на 3.0 мрежата, Cardano наподобява предопределена да надмине всеобщо по-широките крипто пазари.

Заключение

С изменящи се подходи към провокации като оперативна съгласуемост, мащабируемост и потребление в действителния свят, Shiba Inu, Retik Finance и Cardano наподобяват готови да се показват добре. Въпреки предходните крипто сривове, тези три криптовалути съгласно мнозина имат мощни основи и полза, които биха могли да ги създадат устойчиви на волатилността и низходящите трендове, засягащи Биткойн, Етериум и други водачи с най-висока пазарна капитализация.

Тъй като световното приемане на блокчейн се форсира, до края на 2024 година RETIK, SHIB и ADA биха могли елементарно да преобладават в заглавията на вестниците със своя унищожителен капацитет във финансите, игрите, обществените медии и другаде.

Кликнете тук, с цел да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Посетете линковете по-долу за повече информация по отношение на Retik Finance (RETIK):

Уебсайт: https://retik.com/
Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР