През 2020 г. принц Хари и Меган Маркъл буквално избягаха

...
През 2020 г. принц Хари и Меган Маркъл буквално избягаха
Коментари Харесай

След бягството от двореца: Две сериозни грешки, които Меган Маркъл допусна

През 2020 година принц Хари и Меган Маркъл безусловно избягаха от Англия. За всички е ясно, че калифорнийската принцеса се усещаше задушена сред стените на Бъкингамския замък. По време на трите си години живот далеко тя съумя да роди второто си дете, да направи не напълно сполучлив подкаст за Spotify, да загуби 20 милиона $ и да отслабне с 15 кг. 

Херцогинята на Съсекс съумя да влезе във феноменална форма, даже по-добра от тази преди брака й , а процедурите при козметици направиха лицето ѝ още по-сияйно.  

 меган маркъл Getty

Въпреки обстоятелството, че Меган се усеща доста добре отвън двореца , тя явно загуби доста, като да вземем за пример екипа си от стилисти. В тази публикация ви посочваме две съществени неточности, които брачната половинка на принц Хари позволява с визията си. 

1. Провал с веждите 

Провалите на Меган в хубостта се виждат при всяко нейна появява.  И по този начин, една от главните неточности във визиите ѝ са прекомерно блестящо изразените вежди.  При една от последните появи на херцогинята те бяха безусловно главният акцент в облика ѝ, което направи лицето ѝ да наподобява по-грубо.

 меган маркъл Getty  

2. Грешка с ружа 

В кралското семейство е особено да се употребява светлорозов руж, като че ли дамите преди малко са пристигнали от мразовита разходка.  Подобни нюанси могат да се видят на скулите на Кейт Мидълтън и кралица Камила, а приживе и самата Елизабет II ги предпочиташе.  От своя страна Меган Маркъл, откакто напусна кралското семейство, реши да се върне към яркия бронзов руж, който калифорнийците обичат.  Според множеството експерти тези цветове стоят неестествено и при неправилна техника след няколко часа наподобяват повече като нечистотия, в сравнение с грим. 

 меган маркъл Getty

Въпреки всичко на херцогинята на Съсекс не ѝ липсват фешън попадния. Вижте най-хубавите измежду тях в нашата изложба:
 Най-добрите фешън моменти на Меган Маркъл като херцогиня  Най-добрите фешън моменти на Меган Маркъл като херцогиня  Най-добрите фешън моменти на Меган Маркъл като херцогиня  Най-добрите фешън моменти на Меган Маркъл като херцогиня
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР