През 2019 г. Bentley постави няколко пчелни кошера в завода

...
През 2019 г. Bentley постави няколко пчелни кошера в завода
Коментари Харесай

Bentley пусна ексклузивен черен мед

През 2019 година Bentley сложи няколко пчелни кошера в завода си в Крю, Англия. Кошерите помогнаха на компанията да наподобява по-екологично настроена и ѝ осигуриха мед, който тя раздава на клиентите си. Сега, близо 5 години по-късно, Bentley показа нов мед Black Edition.

Първоначално автомобилният производител разполагаше единствено с два кошера на територията си, а в този момент броят им набъбна до общо 17. Продуктът от най-новите 15 кошера ще продължи да бъде етикетиран като общоприет мед на Bentley. Въпреки това 500-те буркана, събрани от двата истински кошера, към този момент ще се назовават мед Black Edition.

 Bentley пусна извънреден „ черен “ мед - 2

Всъщност не е ясно дали медът се разграничава по някакъв метод, само че течността от специфичното издание наподобява по-тъмна. За да ги отбелязя като обособени, дизайнерският екип на Bentley е измислил и специфичен етикет.

Както може да се чака, медът от Black Edition получава по-тъмен дизайн, до момента в който 1000 буркана от елементарния мед получават бял етикет. И двете са с идентичен брандинг, който е богат на форми на пчелна пита и отбелязва обстоятелството, че това е петата годишна продукция на автомобилния производител.

 Bentley пусна извънреден „ черен “ мед - 3

" Нашата колония от заети пчели работнички се оказа по-продуктивна от всеки път в Центъра за върхови достижения за произвеждане на мед ", съобщи Андреас Лехе, началник на производството в Bentley. " Тази вълнуваща самодейност демонстрира далечния темперамент на тактиката Beyond100 на Bentley, защото ние се фокусираме върху това да създадем предприятието в Пимс Лейн още по-екологично. Тя също по този начин подхожда на задачата на компанията да се трансформира в водач в региона на устойчивата първокласна подвижност. " Като цяло автомобилният производител употребява повече от 1 милион пчели в своите 17 кошера, които му обезпечават реколтата от 1500 буркана.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР