През 2018 г. Мъск заяви пред CNBC: „Виждам потенциала Tesla

...
През 2018 г. Мъск заяви пред CNBC: „Виждам потенциала Tesla
Коментари Харесай

Илон Мъск може да стане първият трилионер до 2024 г.

През 2018 година Мъск съобщи пред CNBC: „ Виждам капацитета Tesla да се трансформира в компания за един трилион в границите на 10 години.”

Подобно изявление във време, когато Tesla бе на прага на банкрута, сигурно е провокирало единствено усмивки, даже насмешки. Но дали през днешния ден някой би се осмелил да се подиграва на Мъск?

Но Tesla надалеч не е единственият фактор, който може да трансформира Илон Мъск в първия трилионер, освен това единствено до две години. Space X към този момент е главният фактор за извеждане на всякакво съоръжение (държавно и частно) в космоса, а това коства милиони.

И макар, че към днешна дата Илон Мъск се води най-богатият човек, той продължава да живее в елементарна къща за $50 000, а някогашната му половинка описа, че той даже не е поискал да купи нов матрак, когато тя му споделила, че матракът, върху който спят има дупка от нейната страна. Вместо това й споделил да донесе матрака от нейната къща. Тя даже сподели, че „ от време на време живее под прага на бедността”.

И в това няма нищо неприятно и срамно, в противен случай, Илон Мъск не е като другите богаташи, хвърлящи пари в безумни играчки. Проучване на Tipalti Approve, споделено от Yahoo Finance, стига до извода, че Мъск може да доближи границата от 1 трилион $ единствено след две години.

Кои са другите евентуални трилионери – четете на новия авто уебсайт
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР