През 2018 г. Камерън Диас обяви, че се пенсионира от

...
През 2018 г. Камерън Диас обяви, че се пенсионира от
Коментари Харесай

Второто завръщане на Камерън Диас

През 2018 година Камерън Диас разгласи, че се " пенсионира " от киното. Актрисата се посвети на фамилията си, на персоналния си бранд за органично вино Avaline, както и на вложение в здравни и биотехнологични стартъпи.
 Камерън Диас, завръщането в киното и фотосите в Лондон за идния филм Back in Action
Камерън Диас въпреки всичко ще го направи

Обратно в играта

До 2022 година, когато беше оповестено присъединяване й във кино лентата на Netflix Back in Action - явното й завръщане в Холивуд. 2024 година пък е годината на второто й завръщане, тъй като 51-годишната актриса от " Ах, тази Мери " ще взе участие в Outcome.

Филмът е на Apple Original, а режисьор и ко-сценарист е Джона Хил. На екран на Диас ще партнира не различен, а Киану Рийвс. Той ще бъде Рийф - холивудска звезда, който би трябвало да разрови тъмни секрети от предишното си, когато е изнудван с видеозапис.
 Снимка 628637

За ролята на Камерън Диас за момента не се знае нищо, само че самата концепция за композиция сред нея и е задоволително обнадеждаваща. Джона Хил ще бъде и продуцент на Outcome. Очевидно такава позиция му харесва, тъй като той работи редом и по биографичен филм за групата Grateful Dead, на който е продуцент. Режисьор пък ще е Мартин Скорсезе, пишат Variety.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР