През 2016 г. кметът Димитър Николов изиска от спортните клубове,

...
През 2016 г. кметът Димитър Николов изиска от спортните клубове,
Коментари Харесай

Ето къде, кога и на какви безплатни спортни обучения можете да запишете децата си в Бургас

През 2016 година кметът Димитър Николов изиска от спортните клубове, които употребяват общинска материална база, да вкарат безвъзмездни начални образования за деца. Тази стратегия продължава да е в деяние и през днешния ден, тъй че дано родителите се срещнат с новите й параметри.

Целта е на подрастващите да бъдат предоставени още по-достъпни благоприятни условия за присъединяване в занимания с физически извършения и спорт, да се усъвършенства здравният им статус, физическата и психическа правоспособност, свободното им време да се уплътни по логичен метод. Друг от търсените резултати е откриването на млади и перспективни състезатели, които след това да бъдат поощрени в развиването си.

Възползвайки се от тази стратегия, децата могат да се срещнат с другите спортове, с изискванията, предлагани от обособените клубове, и в вероятност да се запишат за непрекъснато, в случай че им хареса.

Програмата " Двигателна просвета, спорт и здраве - начално образование " се провежда от Община Бургас в партньорство със спортните клубове със подписани контракти с Оперативна програма " Спортни парцели ". Тя е безвъзмездна за децата, които се запишат.

* През 2022 година програмата за гратис начално образование ще се организира в 5 разнообразни стадия, както следва:

1. 16 юни 2022 година – 4 юли 2022 година

Записване ще се реализира от 10 юни до 13 юни 2022 година, за следните типове спорт: плуване, водна топка, ръгби, хандбал, спортна акробатика, спортна гимнастика, шах.

2. 6 юли 2022 година – 22 юли 2022 година

Записване ще се реализира от 30 юни до 3 юли 2022 година, за следните типове спорт:

плуване, водна топка, спортна акробатика, тенис на корт, шах.

3. 25 юли 2022 година – 10 август 2022 година

Записване ще се реализира от 19 юли до 21 юли 2022 година, за следните типове спорт:

плуване, лека атлетика, шах и тенис на корт.

4. 11 август 2022 година – 29 август 2022 година

Записване ще се реализира от 5 август до 8 август 2022 година, за следните типове спорт: баскетбол, плуване, волейбол, лека атлетика, шах, ръгби.

5. 30 август 2022 година – 14 септември 2022 година

Записване ще се реализира от 24 август до 26 август 2022 година, за следните типове спорт: плуване, лека атлетика, волейбол, спортна акробатика, хандбал, художествена гимнастика, скокове на батут, фехтовка, баскетбол, футбол, тенис на корт, бокс, шах.

Мястото за осъществяване на заниманията са спортни многофункционални и профилирани зали, открити и покрити плувни басейни и спортни стадиони. За присъединяване в Програмата се позволяват деца, които НЕ са били записвани в предишни години.

Всички нужни документи и графици за осъществяване на подготвителните занимания ще откриете в атачмънтите под този текст.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР