През 2009 г. в книгата си Краят на дните гадателката

...
През 2009 г. в книгата си Краят на дните гадателката
Коментари Харесай

Предсказан ли е коронавирусът?

През 2009 година в книгата си " Краят на дните " гадателката Силвия Браун написа: „ Около 2020 година тежко заболяване, сходно на пневмония, ще се популяризира в целия свят, като нападна белите дробове и бронхите и ще се опълчи на всички известни способи на лекуване “.

Холивудската звезда Ким Кардашиян разгласява фрагмент от книгата на фона на пандемията, породено от ковид COVID-19. За негов епицентър се показва китайският град Ухан. Добрата „ вест “ в предсказанието в книгата е, че болестта ще изчезне съвсем толкоз бързо, колкото и се появява, само че ще се появи още веднъж след 10 години.

През 2013 година на 78-годишна възраст в Съединени американски щати Силвия Браун умира, като аргументи за гибелта ѝ не се оповестяват. Писателката твърди, че тя може да поддържа връзка с мъртвите и има ясновидска заложба. През годините тя прави доста прогнози, които не се сбъдват. Например, тя твърди, че поп кралят Майкъл Джексън ще бъде приет за отговорен за малтретиране на деца, само че през 2005 година той беше изцяло оневинен. На Брад Пит и Дженифър Анистън, макар слуховете за безплодието на последната, тя даде обещание децата. Актьорите освен не се снабдиха с поколение, само че и се разделиха, написа Време.бг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР