Превантивно-информационният център по наркотични вещества в Община Смолян проведе двудневно

...
Превантивно-информационният център по наркотични вещества в Община Смолян проведе двудневно
Коментари Харесай

Превантивният център проведе практическо обучение на училищни специалисти от Смолянска област

Превантивно-информационният център по наркотични субстанции в Община Смолян организира двудневно практическо образование на учебни експерти от региона. То бе в осъществяване на Националната стратегия 5-7 клас- „ Кодово име „ Живот “ и Националната стратегия 8-11 клас – „ От връстници за връстници “, заяви секретарят на центъра Мария Славчева.
Участниците е поздравил секретарят Момчил Николов, който е и ръководител на Общинския съвет по наркотични субстанции. Той е показал, че експертите от центъра постоянно могат да окажат помощ по проблемите свързани с използването на психоактивни субстанции от деца и младежи.
Лектор на образованието е бил учебният психолог Валентин Минков.
Участниците в образованието прилагаха ролеви игри и проблеми, които дадоха опция на експертите да схванат по-добре своите възпитаници, което ще помогне за използването на програмата.
Преподавателите споделиха, че това е едно от другите образования –полезно и наситено с асимилиране на на практика умения. Специалистите разясниха още, че се усещат подготвени и мощно стимулирани за работа през новата образователна година по използване на програмата, сподели в умозаключение Славчева.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР