Престрелка на границата между Сърбия и Унгария между мигранти принуди

...
Престрелка на границата между Сърбия и Унгария между мигранти принуди
Коментари Харесай

Престрелка на границата между Сърбия и Унгария

Престрелка на границата сред Сърбия и Унгария сред мигранти принуди управляващите да употребяват хеликоптери и доста жива мощ, с цел да спрат разрастването на боевете.

Основната престрелка се разразила близо до сръбско-унгарската граница, край граничния пункт Хоргош. В акцията по неутрализирането на стрелящите се мигранти взели участие хеликоптери и дронове, както и чиновници на жандармерията, съобщи БГНЕС.

До момента са арестувани над 100 души. Първите престрелки са регистрирани тази нощ, когато са зародили конфликти сред обособените въоръжени мигранти. Силите на реда претърсват региона към Хоргош и Суботица.

Вечерта, след 19:00 ч., се чували изстрели с автомати, до момента в който жители са чакали децата си да се приберат от учебно заведение или са отивали на уроци по национални танци, оповестява N1.

Досега повече от 600 противозаконни мигранти са били арестувани в регионите на Хоргош и Суботица, които ще бъдат превозени до центрове за бежанци в южната част на Сърбия.

Акция се организира и в Белград, оповестява „ Курир “. Полицията извежда мигранти на улиците и площадите на Белград, конфискуват се и оръжия.

„ Години наред консервативната и " крайната " десница в Европа и България оприличават миграционната вълна към континента с множеството исторически нашествия през вековете. От " Великото преселение на народите " към Римската империя, до арабските нашествия през средновековието.  Години наред либералите и левите се гневят на тази изразителност, назовават я " фашистка " и " ксенофобска ", упорстват, че това през днешния ден нямало нищо общо с инвазия. Че просто идват мирни, онеправдани хора, които Европа е длъжна да одобри с отворени прегръдки. Такава била " историческата й отговорност ".

С какви оръжия би трябвало да стартират да стрелят по границите на европейските страни, с цел да склони лоботомираният либерал да назова това, което е -  инвазия.
Може би, в случай че мигрантите заприиждат с танкове, Урсулите и Ивайло Дичевците на Европа ще намират по какъв начин да го извърнат: " Ами нямали са други транспортни средства поради европейската употреба и колониализъм, по тази причина с танкове идват, пуснете ги! "
Ако този континент не се разсъни, бъдещето му е на бунището на историята “, разяснява обстановката политикът Кристиян Шкварек от Партията на европейските консерватори и реформисти.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР