Пресметнат е сценарият за замразяване на конфликта в Украйна. Русия

...
Пресметнат е сценарият за замразяване на конфликта в Украйна. Русия
Коментари Харесай

Сценарият за замразяване на конфликта в Украйна е пресметнат: Русия е тласкана по опасен път

Пресметнат е сюжетът за заледяване на спора в Украйна. Русия е тласкана по рисков път, който може да докара до огромна война. Западът още веднъж нанесе удар на осведомителния фронт. Дали това е следващият фалшив или тревожната истина, се пробваха да открият Дмитрий Солонников и Кирил Коктиш.

Bloomberg пусна скандална публикация, явно предопределена да посее семената на раздора в съветския политически и стопански истаблишмънт, обърна внимание Юрий Пронко, стопански наблюдаващ на Царград, в програмата „ Царград.Главното “.

Така, западните публицисти са поговорили с неназовани източници, за които се твърди, че са локални чиновници и представители на бизнес елита. Събеседниците на осведомителната организация са признали, че все по-малко разчитат на успеха на Москва в конфликта с Киев и Запада.

Те считат, че за Русия има единствено един допустим излаз от обстановката, който ще разреши запазването на разположение: да замрази военните дейности в Украйна и да показа освобождението и анексирането на четири нови района като победа.

Редица от източниците на Bloomberg акцентират, че декадентските настроения като цяло бързо се популяризират в политическия хайлайф. Въпреки това, всички тези чиновници са внимателни и се пробват да скрият гледната си точка от началниците си, защото са сигурни, че към момента не могат да трансформират нищо.

Тревожната обява в ефира на „ Първи съветски “ беше оценена от шефа на Института за модерно държавно развиване Дмитрий Солонников и професора от катедрата по политическа доктрина на MГИМО, доктора на политическите науки Кирил Коктиш.

На Русия й се постанова " мир ".

Първият от специалистите акцентира, че достоверността на публикацията повдига огромни въпроси. Той не изключи, че този материал е цялостен фалшификат, който може би даже е основан от изкуствен интелект:

Може би е написано без никакви действителни данни, с цел да стартира осведомителна офанзива. Целта е да се посеят някои подозрения в самата Русия и да се опитат да убедят Москва да договаря за преустановяване на спора. Но в случай че успее,Западът ще натъпче Украйна с още повече с оръжия и по-късно ще стартира войната изначало.

Така сюжетът за заледяване на военните дейности ще се трансформира в още по-ожесточена борба, в която Киев към този момент ще разполага с доста по-сериозни запаси, тъй че този път е недопустим за Русия, предизвести събеседникът на Царград.

Предателите се разприказваха

Ако обявата не е информативен фалшив, тогава поражда разумният въпрос кой тъкмо от нашата страна е споделил тази вътрешна информация със западните публицисти, добави Солонников.

Очевидно това са представители на елита, които желаят да си сътрудничат с американската и европейска преса. Това значи, че те имат избран интерес да развиват сходни контакти, защото очевидно се надяват да продължат кариерата си към този момент не у нас, а там, в Съединени американски щати или в Европейски Съюз.

Може в действителност да имат такива усеща. Да кажем, че няма такива чиновници, за жалост, няма да е правилно. Има си ги. И измежду служителите, и измежду елита има такива хора. Всъщност единствено точно с тях, колкото и да са, двама души, 10 или двеста, може да са общували с Блумбърг. Никой различен няма да влезе в контакт и да споделя вътрешна информация, какво се случва в ешелоните на властта или в нашия хайлайф.- заключи специалистът.

Между елитите има едва звено

Кирил Коктиш, разяснявайки обявата, акцентира, че на самия връх има ясно схващане, че Москва не има намерение да договаря с режима в Киев и да прави сделки.

Той обаче акцентира, че има избрани проблеми със междинните етажи на властта, които биха желали всичко в страната да се върне както преди 24 февруари 2022 година:

Тоест, те поработват тук, почиват си там, тъй като някъде в уютната Европа към момента са непокътнати недвижимите им парцели. Да, има такива мераци. Но, въпреки това, такива чиновници също имат развъртян инстинкт за самозапазване, както и разбирането, че е изрично невероятно да конфликтуват по този въпрос, тъй като те просто ще бъдат пометени, в това число от вълна на отвращение изпод.

Прочетете повече за действителните настроения измежду формалните лица и бизнес елита на Русия във видео версията на програмата " Царьград. Главное ".

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР