Преслава отрече слуховете, че чака бебе №2, но категорично успокои

...
Преслава отрече слуховете, че чака бебе №2, но категорично успокои
Коментари Харесай

Преслава проговори за бебе №2 и силикона

Преслава отхвърли слуховете, че чака бебе №2, само че изрично успокои почитателите си, че е имунизирана и не е рискова за близките при участията си. Певицата организира диалог с почитатели в обществените мрежи, който видя единствено Hotnews.bg и който към този момент е недосегаем. Припомняме, че слуховете за нейна бременност се появиха след рождения ден на Софи Маринова, на който Преси пи единствено вода. Софка обаче димеше с цигара до нея, а тя в никакъв случай не би го направила, в случай че кумата й бе в очакване на бебе.

Софка бе намесена и в друга част на разговора-новия дует на изпълнителката, който ще бъде пуснат идната година. Брюнетката не искаше да каже с кого застава пред микрофона, само че почитателите я осведомиха, че Маринова я е издала в предаване и това е Константин.

Тримата бяха дружно на Малдивите през есента и в диалога Преси бе безапелационна, че са си изкарали прелестно.

Тя изясни още, че в никакъв случай не е имала силикон. Тя бе певицата с максимален натурален бюст в гилдията, който даже понижи по действен път. Преслава, чиято сестра е национална певица, приветства успеха на Петя в "Гласът на България ", само че не обели и думата за менторката й Галена.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР