Преслава кара втори Свети Валентин, този път в Дубай. По-рано

...
Преслава кара втори Свети Валентин, този път в Дубай. По-рано
Коментари Харесай

Преслава кара втори Свети Валентин по бански

Преслава кара втори Свети Валентин, този път в Дубай. По-рано през месеца на любовта, певицата сподели на своите фенове по какъв начин отдъхва в Истанбул и се похвали, че за нея Свети Валентин е подранил. Оказа се обаче, че Павел се е погрижил за обичаната жена и от близо два дни изпълнителката е на плаж в емирствата. Пайнерката побърза да се похвали пред почитателите си с първокласния хотел и частен плаж, с който разполага.

5-звездният комплекс предлага аспект към Арабския залив и се намира покрай изкуствения остров Джумейра. Гостите се глезят в 14 ресторанта и бара. СПА центърът с интериор на римска тема включва сауни и 5 турски бани с инфинити басейни. СПА центърът дава разнородни процедури, в това число рефлексология, процедури за лице и ароматерапия. Засега Преси избира плажа. Виждаме я по бански, а несъмнено погледите на всички се стопираха в нейната обилна гръд.

Това автоматизирано изключва клюките досега, че гръдната обиколка на певицата се е стопила, дружно с нейното фрапантно намаляване. Изглежда Преслава също желае да ни увери в това, че има гърди, с които ще продължава да се бори във фолка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР