Преслава е успяла да дресира като кученце наркодилъра Павел Лазаров,

...
Преслава е успяла да дресира като кученце наркодилъра Павел Лазаров,
Коментари Харесай

Преслава дресира гаджето си Павел! Той й стана като прислужница

Преслава е съумяла да дресира като кученце наркодилъра Павел Лазаров, с който се залюби преди няколко месеца. От незаконен необут той се е трансформирал в домашна прислужница на певицата, настояват нейни познати, научи HotArena.

Основното му обвързване в нейния дом било да й готви. Петя неотдавна се похвали с вечеря, която спретнал освен за нея, само че и за сестра й Ивелина Колева, която й била на посетители. За да му прави четки, певицата назова Павката „ началник Лазаров ” и снима по какъв начин покритите му с татуси ръце умело развиват фолиото, в което се е пекла пъстървата. „ Той на теб ги готви, а ти готвиш ли му? ”, запитаха почитатели на певицата, само че по този начин и не получиха отговор, написа " Уикенд ".

Макар че не му връща жестовете с приготвянето на храна, Пресвала му се отплаща по различен метод. Откакто е с него, е почнала да прекарва свободното си време по планини и с животните, които той обича. Редовно я виждат да разхожда огромни кучета и да обикаля конюшните, тъй като Павката си падал по коне. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР