Препоръката на германското правителство да не се пътува до Испания

...
Препоръката на германското правителство да не се пътува до Испания
Коментари Харесай

Заради Германия, туристическият сезон в Майорка изглежда де факто приключи

Препоръката на немското държавно управление да не се пътува до Испания заради пандемията на ковид ще провокира в околните дни същинско всеобщо изселване на немски туристи, изключително от точки като Балеарските острови, където се чака да заминат през тази седмица. към 40 000 души, оповестява RTE.
Това значи, че за Балеарските острови, както и за други региони на Испания, туристическият сезон на практика завърши и се чака затварянето на към 400 хотела, както и на редица магазини.
 Гидове в Турция употребяват ковид, с цел да мамят туристи и да печелят Гидове в Турция употребяват ковид, с цел да мамят туристи и да печелят
Хитър метод да принуждават туристите да купят екскурзии още първия ден са измислили гидове в Турция, оповестява РИА Новости. Още в първия д...
" Можем да предвидим, че обстановката ще бъде доста комплицирана, най-малко за началото на есента. Тогава ще се опитаме да забележим дали можем да възстановим нещо от този пазар ", сподели Мария Фронтера, президент на федерацията на хотелиерите в Майорка в изявление за испанската телевизия.
Миналия петък немското държавно управление реши да включи Испания, като се изключи Канарските острови, в листата с рискови региони, тъй че всички влизащи в Германия от Испания би трябвало да създадат тест или да показват негативен подобен, изработен през последните 48 часа, и да останат под домашна карантина до приемане на резултатите.
След тази мярка, всички немски туроператори взеха решение да анулират проведените си пътувания до Балеарските острови и да провеждат връщането на тези, които са на отмора там, показва БГНЕС.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР