Препоръчително е в този ден да насочите цялата енергия към

...
Препоръчително е в този ден да насочите цялата енергия към
Коментари Харесай

Безпокойството ще мъчи отново Везните, късметът ще зарадва Водолеите

Препоръчително е в този ден да насочите цялата сила към дейни дейности. Малките покупки ще бъдат сполучливи, само че е целесъобразно да се въздържате от харчене на огромни суми.

Овен – Ще би трябвало да посрещнете този ден смирено от началото до края и да бъдете търпеливи. В менюто за деня участва: съмнение, неотстъпчивост, истина, доведена до прекаленост, и нотка виновност, с цел да се усъвършенства всичко това.

Телец – Възползвайте се от опцията да напреднете в плановете си и не се колебайте да разпространявате насладата си към себе си. Вашата схватливост през днешния ден ще съставлява плодородна почва за развиването на вашата двойка, в случай че имате сериозна връзка.

Близнаци – Благодарение на въздействието на Луната, мнозина ще могат да плуват в известна наслада на живота и да се оставят да се любуват на сладки мигове. Просто би трябвало да се отпуснете и да разчитате на вашите щастливи звезди.

 дневен хороскоп

Рак – Емоционално бихте могли да изживеете красиви моменти, само че тази неделя рискува да ви остави известна мъка, да не кажем огромно отчаяние. И това ще дължите само на вашето негъвкаво държание.

Лъв – Докато Венера ви предизвиква да продължите напред в любовния си живот, наподобява, че Сатурн ви забавя, даже ви тласка да вървите в противоположната посока! Ако сте във връзка, вие приемате взаимни отстъпки, с цел да преодолеете фамилните си проблеми, което е похвално.

Дева – Ако сте необвързани, сте на път да пропуснете страхотна опция, в случай че останете да лежите в къщи или тъй като ви лишава прекалено много време, с цел да заявите себе си. Увереността, която ще деянията, ще работи във ваша изгода.

 дневен хороскоп

Везни – Повечето от стъпките, които сте подхванали са съвсем финализирани, с цел да се впуснете в огромното премеждие. Под лунното въздействие обаче ви нахлува безпокойствие и сте подготвени да зарежете още веднъж нещата.

Скорпион – Когато сме във връзка, от време на време е елементарно да забравим положителната страна на нещата и да се съсредоточим върху тези елементи, които не ни задоволяват. Ако сте загрижени за вярното действие на връзката си, погрижете се за нея.

Стрелец – Къде се крие тайната на вашия триумф ли? Финесът на вашата сензитивност и способността ви да слушате и разбирате другите. С вас полемиките и диалозите в никакъв случай не са скучни и еднопосочни!

 дневен хороскоп

Козирог – Не подценявайте шанса си, когато става въпрос за пускане на нови планове или нови цели. Дори да сте нападнати от подозрения, знайте, че имате огромен капацитет за триумф във връзка с професионални контракти или раждането на красива любовна история.

Водолей – Мислите ви от време на време ще ви водят на кръстосан терен, за който не постоянно ще имате решения. Бъдете търпеливи. С течение на времето ще намерите подобаващи отговори. Луната наподобява е в положение да ви обезпечи онази парченце шанс, която от време на време ви липсва.

Риби – В момента сте в търсене на истината и се наслаждавате на вглеждането в смисъла на нещата. Сатурн поставя кол в спиците в колелата ви и ще би трябвало да изчакате още малко, преди да получите удобен отговор.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР