Варненец влезе в спор със свои съграждани заради поредния пост

...
Варненец влезе в спор със свои съграждани заради поредния пост
Коментари Харесай

Варненка: Ако направиш забележка на клошаря - може те изчака на другия ден и да те заколи

Варненец влезе в спор със свои съграждани поради следващия пост в мрежата, обвързван с проблемите с чистотата на града. Под фотография на разпръснат отпадък, той попита: Кметът ли да го направи това или " възпитани " жители?

Проблемът с боклуците се задълбочи последната година, а в доста региони на Варна, постоянно могат да се видят торби и кашони, изхвърлени отвън контейнерите. Според варненка главния проблем са клошарите в града, дамата изяснява: " Клошарите вечер, а и през деня, напълно необезпокоявано си тарашат. Даже връзват капаците, с цел да не затварят и да им е по-лесно на идващия обход. На другият ден пращат да изчистят и след 2 часа е отново същото. Не дай си боже направиш забележка на клошаря- може те изчака на другия ден и да те заколи (както ми сподели един такъв) - региона зад Спортна зала. "

Много хора обаче са на друго мнение. В различен пост по същата тематиката, мъж споделя, че е видял по какъв начин компанията е почистила контейнерите и към тях, а минути по-късно е пристигнало младо момиче, което просто си е оставило торбата със боклук до кофата. 

" Кога ще се научим? " питат се хората.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР